Beoordelingen van Senso Sushi & Grill Purmerend

Recente recensies van Senso Sushi & Grill Purmerend

5 sterren na 62 reviews

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb eten besteld via de website en betaald . Ik heb nooit mijn eten ontvangen en ze zijn telefonisch niet bereikbaar.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, heerlijk! De Sushi Box Deluxe!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Zo heerlijk om weer even lekker te kunnen eten van jullie sushi maar dan thuis, wij vinden jullie toch echt de lekkerste :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb me helemaal leeg gescheten van jullie eten

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van bestelling tot en met bezorging perfect uitgevoerd. Ook de kwaliteit is uitstekend. Doorgaan zo. 👍

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker lekker lekker!!!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Goed verzorgd, netjes ingepakt en extra stokjes, gember, soja en wasabi. Echt super gegeten!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi in Purmerend! Goede service, de bezorging duurde wat langer en wij werden daarover keurig gebeld!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijke sushi, goede kwaliteit aanradwr

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was perfect echt heerlijk! Voor de hoeveelheid sushi echt veel te weinig sojasaus ontvangen, flinke tegenvaller.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en de bezorging was snel.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd helemaal top!!! We hebben genoten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top, alleen kleine tip de loempia’s in een papieren zak te doen ipv een bakje door de warmte zijn ze slap geworden. Veder was het allemaal top

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was weer heerlijk

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, heerlijke sushi.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker hoor

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nigiri’s zijn in het restaurant altijd heel fijn en dun. Bij bezorging zijn ze te groot en veel te dik. Voor de rest was alles ontzettend lekker.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had om 16:52 een bestelling geplaatst voor 18:00. De sushi kwam pas om 18:35. Ik moest naar mijn werk om 18:45. De sushi was ook koud helaas (garnalen en kip)

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!! Gelukkig kunnen we toch thuis genieten van de heerlijke sushi.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi zag er heel mooi uit en smaakte goed. We kregen extra komkommer salades bij de bestelling en de bezorger was ook heel vriendelijk. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede porties en smaak was goed. Natuurlijk zitten we liever in het restaurant maar zo thuis was ook heerlijk genieten!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eeecht lekkere bijzondere sushi

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers, sublieme smaken, prachtige presentatie, hoge kwaliteit. Zeldzaam lekker gegeten.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag heerlijk sushi gegeten op mijn verjaardag. Was super goed, zoals we van jullie wel gewend zijn

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor het eerst Senso thuis besteld en het was heerlijk! De kwaliteit is hetzelfde als gewoon in het restaurant, dus dat is top. Verder snelle bezorging en je krijgt voldoende saus en stokjes er bij. De warme gerechten waren alleen niet heel warm meer, dus daar zouden ze wellicht aan kunnen werken? al met al, erg enthousiast en ik hoop dan ook dat ze na de corona tijd ook nog thuis bezorgd doen.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit restaurant bezorgd normaal niet, nu vanwege corona wel. Dit was echter niet te merken, keurig verpakt en kwaliteit was zeer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en vriendelijke bezorging, heerlijke sushi. Voordeel is dat je per 4 stuks besteld waardoor je meer verschillende soorten sushi kunt bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal eten wij altijd in het restaurant zelf. En zijn daar al altijd zeer tevreden! We miste nu de ambiance, maar de sushi was echt overheerlijk ! Leuk dat we er wat lekkers bijkregen. Wij hebben genoten! En zijn blij dat we er zo van kunnen genieten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurige levering. Geweldig eten.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, heerlijk gegeten en snoepjes en desserts als extra erbij. Top etentje!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer perfect! Keurig op tijd, warme gerechten zijn nog goed warm en de sushi altijd vers, zoals we van Senso gewend zijn.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke sushi en de service is fantastisch !

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer besteld, wederom een groot succes! Vlotte levering maar vooral, top kwaliteit!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en heerlijke verse sushi. Wij hebben er van genoten Leuk extraatje erbij, helemaal top. Een prima alternatief nu het restaurant gesloten is. Wij zullen hier vaker sushi bestellen.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ZALIG!!!!

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zo lekker als in restaurant Maar hoop gauw weer bij jullie aan te schuiven

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, vers, en goede smaak. de schil van de sojaboontjes was wel slijmerig. Boontjes zelf wel oke. Ze waren iets vergeten, maar hebben dit heel netjes opgelost. Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle levering en super service om vooraf aan levering te bellen. Ga zo door.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. En keurig optijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een super service! Voorheen kwam ik er zowat wekelijks eten en nu kon ik het ophalen en thuis opeten. Mega lekker gegeten.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beter dan verwacht, rollen waren ook van een degeljjk formaat. Prima service. Positief verrast!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd volgens afspraak erg smakelijk en goed verzorgd genoeg variatie!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en veel extras

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk was het weer en zo mooi verzorgd zien ze er altijd uur !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, ivm corona besteld en verliep top. Er was foutje bij de bezorging maar dat was netjes opgelost!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was top! Heerlijk gegeten en prima geregeld. Voor herhaling vatbaar

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en verse sushi en klant vriendelijk. Zoals altijd. Bedankt voor de goede service en kwalitatief eten.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Echt heerlijk eten. En goede bezorging

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en erg goede service!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was erg goed & super vers! Ook bestelde bijgerechten waren goed warm & grote porties! Nog wat extra sushi bij gehad en nog een lekker klein toetje kado, erg tevreden. Echter wel jammer dat 1446 niet binnen jullie bezorg optie zit.