Beoordelingen van Senso Sushi & Grill Purmerend

Recente recensies van Senso Sushi & Grill Purmerend

5 sterren na 119 reviews

, 19-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger 10 +

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi lekker op tijd bezorgd

, 16-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen voor het eerst sushi bij Senso en ik kan zeggen dat we heerlijk hebben gegeten. De bezorging is supersnel, sushi zijn petite en van goede kwaliteit, niet teveel rijst. De jong dame die de sushi bezorgd is heel aardig en heeft een mooie glimlach. Volgende keer krijg zij van ons zeker fooi!

, 12-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed bezorging goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laat ik beginnen met de complimenten. Het eten werd keurig op de afgesproken tijd bezorgd door een vriendelijke dame die heel netjes was gekleed. Het eten wat warm moest zijn was redelijk warm, en alles was netjes verpakt. Helaas viel de vis daarin tegen erg tegen. De tonijn was grauw van kleur en smaakte niet vers. De pittige zalm was flauw en leek net een zalmsalade uit de supermarkt. Al met al dus redelijk maar helaas niet voor herhaling vatbaar. Het gaat tenslotte bij sushi om de verse vis, en zo heb ik het niet ervaren.

, 09-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en de bezorgster was heel erg aardig!

, 26-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt altijd lekkere sushi en bestelling perfect op tijd

, 26-08-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was overheerlijk en heel vers. We hebben afgehaald en alles zat erbij en keurig verpakt. Alles stond ook op tijd klaar.

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, goed verzorgd en heerlijk qua smaak.

, 14-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse sushi. Heerlijke smaken! Snelle bezorging. Gewoon topsushi!

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Boxen super lekker en ook specials rollen alles proeft naar meer en bezorging ook top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service.

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer prima, lekker vers, top gegeten

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle bezorging

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en bezorging op tijd

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, kwaliteit was top! Helaas zat ons drinken niet bij de bestelling en miste ik sojasaus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja dit is zeker een recensie waard! En een hele goede ook! Wat heb ik lekker gegeten zeg, zeker een aanrader. Dit was de eerste keer voor mij maar zeker niet de laatste 🙏🏻 Heerlijk gegeten zeker een keer doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi smaakt net zo goed als in het restaurant, het werd ook super snel bezorgd! Goede service, blijf ook vooral thuisbezorgen!

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en netjes op tijd bezorgd. Verrukkelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal goed lekkere sushi met fijne personeel, iemand liep helemaal mee naar de auto met mijn bestelling. Prima 👌

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi in Purmerend

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas erg taai en sommige stukjes sushi leeg of de end stukjes heel rommelig, helaas voor mij de laatste keer, qua bezorging was alles door elkaar en de soja saus open door de hele tas heen 🙈

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en smaakte goed. Bezorging was netjes en optijd.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Genoeg variatie, lekker vers, stond klaar! Veel dank tot de volgende keer Bernadet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit Bezorging was er volgens afspraak

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! En de bezorging was ook super

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ons eten was er al met 20 minuten, super snel gezien we aan de andere kant van Purmerend wonen. Daarnaast was het warme eten ook nog heet en de sushi top!

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en prima op tijd bezorgd !!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tja ik zit liever in het restaurant maar dit was voortreffelijk!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij aten hier vaker voor de lockdowns , dus was ik steeds hun site aan het checken voor bezorgen. Stond helaas niets tot paar weken geleden. Ik kon niet wachten. Vandaag voor het eerst laten bezorgen en alles was goed! De afhandeling, de snelle bezorging en de heerlijke gerechten. We hebben genoten en alles was lekker. Ik was een beetje bang dat de kwaliteit misschien wat achteruit was gegaan, maar niets is minder waar. De sushi, de lamb chops, saté, alles was lekker. Senso we missed you! Blij dat jullie weer open zijn.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige Service & Snelle Bezorging! Het eten is Super Lekker! Number 1 Sushi tent in Purmerend 🙏🏼🍀🙏🏼

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi !!! Jammer dat er geen stokjes bij zaten , verder top

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer top. Helaas was het eten later dan besteld maar er werd wel netjes gebeld. Ook zat er geen wasabi bij de sushi wat super jammer was. Ik heb daar een bericht over gestuurd via messenger maar helaas nog geen reactie ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Fijn dat jullie rekening hebben gehouden met de wensen die ik had opgeschreven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veruit de beste sushi in town. We blijven positief verrast worden. Belden zelfs om te vertellen dat de bezorger 5 minuten later kwam dan vantevoren aangegeven...

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Heerlijk genoten van de sushi top! Goede service. Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, makkelijk om te bestellen, en mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, met gratis komkommersalade en een toetje! Heerlijk gegeten.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten heb veel sushi gegeten maar kan wel zeggen dat het bij jullie toch echt het lekkerst is en snel bezorgd

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, eten heerlijk als altijd. Bestellen snel weer! Voor ons de beste sushi in Purmerend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede kwaliteit en hoeveelheid,op tijd bezorgd door een vriendelijke en nette bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enorm leuk de attentie ivm onze 30 jarig bruiloft,hebben erg genoten van de sushi etc en wijn.Ook erg leuk de bezorging een persoonlijke felicitatie,kortom de sushi was weer verrukkelijk en komen zeker weer terug bij het restaurant een aanbeveling,bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Goed gevuld en vers.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ten eerste super snelle bezorging en heel vriendelijk bij de overdracht. De sushi smaakte goed en ze zijn zeker niet zuinig. Tot slot nog een gratis salade en toetje gekregen. Heel tevreden en bestel zeker nog eens!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb hier vaker besteld, en ben altijd mega tevreden! Alleen dit maar was ik dat iets minder... de avocado in mijn sushi was over datum en er zaten allemaal zwarte puntjes in waardoor ik helaas de helft heb weg gegooid. Zonde! Maar helaas

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk, blij dat jullie weer bezorgen :-)

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was vers, goed van smaak enmooi gerold. Persoonlijk houd ik niet zo van saus er boven op. Bij de volgende bestelling zal ik dat aangeven.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere en verse sushi! Fijne, klantvriendelijke en snelle bezorging, echt een aanrader!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb eten besteld via de website en betaald . Ik heb nooit mijn eten ontvangen en ze zijn telefonisch niet bereikbaar.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, heerlijk! De Sushi Box Deluxe!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Zo heerlijk om weer even lekker te kunnen eten van jullie sushi maar dan thuis, wij vinden jullie toch echt de lekkerste :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van bestelling tot en met bezorging perfect uitgevoerd. Ook de kwaliteit is uitstekend. Doorgaan zo. 👍

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker lekker lekker!!!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Goed verzorgd, netjes ingepakt en extra stokjes, gember, soja en wasabi. Echt super gegeten!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi in Purmerend! Goede service, de bezorging duurde wat langer en wij werden daarover keurig gebeld!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijke sushi, goede kwaliteit aanradwr

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was perfect echt heerlijk! Voor de hoeveelheid sushi echt veel te weinig sojasaus ontvangen, flinke tegenvaller.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en de bezorging was snel.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd helemaal top!!! We hebben genoten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top, alleen kleine tip de loempia’s in een papieren zak te doen ipv een bakje door de warmte zijn ze slap geworden. Veder was het allemaal top

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was weer heerlijk

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, heerlijke sushi.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker hoor

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nigiri’s zijn in het restaurant altijd heel fijn en dun. Bij bezorging zijn ze te groot en veel te dik. Voor de rest was alles ontzettend lekker.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had om 16:52 een bestelling geplaatst voor 18:00. De sushi kwam pas om 18:35. Ik moest naar mijn werk om 18:45. De sushi was ook koud helaas (garnalen en kip)

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!! Gelukkig kunnen we toch thuis genieten van de heerlijke sushi.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi zag er heel mooi uit en smaakte goed. We kregen extra komkommer salades bij de bestelling en de bezorger was ook heel vriendelijk. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede porties en smaak was goed. Natuurlijk zitten we liever in het restaurant maar zo thuis was ook heerlijk genieten!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eeecht lekkere bijzondere sushi

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers, sublieme smaken, prachtige presentatie, hoge kwaliteit. Zeldzaam lekker gegeten.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag heerlijk sushi gegeten op mijn verjaardag. Was super goed, zoals we van jullie wel gewend zijn

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor het eerst Senso thuis besteld en het was heerlijk! De kwaliteit is hetzelfde als gewoon in het restaurant, dus dat is top. Verder snelle bezorging en je krijgt voldoende saus en stokjes er bij. De warme gerechten waren alleen niet heel warm meer, dus daar zouden ze wellicht aan kunnen werken? al met al, erg enthousiast en ik hoop dan ook dat ze na de corona tijd ook nog thuis bezorgd doen.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit restaurant bezorgd normaal niet, nu vanwege corona wel. Dit was echter niet te merken, keurig verpakt en kwaliteit was zeer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en vriendelijke bezorging, heerlijke sushi. Voordeel is dat je per 4 stuks besteld waardoor je meer verschillende soorten sushi kunt bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal eten wij altijd in het restaurant zelf. En zijn daar al altijd zeer tevreden! We miste nu de ambiance, maar de sushi was echt overheerlijk ! Leuk dat we er wat lekkers bijkregen. Wij hebben genoten! En zijn blij dat we er zo van kunnen genieten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurige levering. Geweldig eten.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, heerlijk gegeten en snoepjes en desserts als extra erbij. Top etentje!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer perfect! Keurig op tijd, warme gerechten zijn nog goed warm en de sushi altijd vers, zoals we van Senso gewend zijn.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke sushi en de service is fantastisch !

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer besteld, wederom een groot succes! Vlotte levering maar vooral, top kwaliteit!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en heerlijke verse sushi. Wij hebben er van genoten Leuk extraatje erbij, helemaal top. Een prima alternatief nu het restaurant gesloten is. Wij zullen hier vaker sushi bestellen.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ZALIG!!!!

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zo lekker als in restaurant Maar hoop gauw weer bij jullie aan te schuiven

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, vers, en goede smaak. de schil van de sojaboontjes was wel slijmerig. Boontjes zelf wel oke. Ze waren iets vergeten, maar hebben dit heel netjes opgelost. Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle levering en super service om vooraf aan levering te bellen. Ga zo door.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. En keurig optijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een super service! Voorheen kwam ik er zowat wekelijks eten en nu kon ik het ophalen en thuis opeten. Mega lekker gegeten.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beter dan verwacht, rollen waren ook van een degeljjk formaat. Prima service. Positief verrast!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd volgens afspraak erg smakelijk en goed verzorgd genoeg variatie!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en veel extras

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk was het weer en zo mooi verzorgd zien ze er altijd uur !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, ivm corona besteld en verliep top. Er was foutje bij de bezorging maar dat was netjes opgelost!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was top! Heerlijk gegeten en prima geregeld. Voor herhaling vatbaar

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en verse sushi en klant vriendelijk. Zoals altijd. Bedankt voor de goede service en kwalitatief eten.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Echt heerlijk eten. En goede bezorging

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en erg goede service!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was erg goed & super vers! Ook bestelde bijgerechten waren goed warm & grote porties! Nog wat extra sushi bij gehad en nog een lekker klein toetje kado, erg tevreden. Echter wel jammer dat 1446 niet binnen jullie bezorg optie zit.